Tilburg Dolphins is zondag 19 juni Nationale Trio League landskampioen geworden. Op de laatste speeldag in Nieuwegein onderstreepte het team uit Tilburg dat zij dit seizoen de beste zijn, met de titel in de NTL Eredivisie tot gevolg.

NTL Eredivisie: Tilburg Dolphins landskampioen
Voorafgaand aan de laatste speeldag keek titelverdediger Team Bowltech tegen een achterstand van 5 punten aan, achter Tilburg Dolphins. Met o.a. nog twee onderlinge wedstrijden op het programma, was voorafgaand aan de speeldag alles nog mogelijk.

De inschrijving voor de Nationale Trio Leagues voor het seizoen 2020/2021 is geopend.

Speelt u al in de Nationale Trio League of wilt u gaan deelnemen? Meer informatie is hier te vinden.

Opgelet: inschrijven is mogelijk t/m 30 juni 2021 en dit dient de teamcaptain online te doen, waarna de inschrijving door het bestuur ook online bevestigd kan worden.

Na lang beraad is donderdag 24 september besloten de start van het nieuwe Nationale Trio Leagues seizoen uit te stellen tot januari 2021. Er is naar de mening van de NBF teveel onzekerheid over de mogelijkheid om een eerlijke en vooral veilige competitie te organiseren.

De huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus, de lokale verschillen wat wel en niet is toegestaan en de verschillende omstandigheden per bowlingcentrum, zijn de belangrijkste redenen waarom het besluit is genomen om het starten van de NTL en NJTL (zowel regionaal als landelijk) uit te stellen tot en met januari 2021.

In navolging van inschrijving BVT huisleagues is ook de inschrijving voor de NBF Nationale Trio League voor het seizoen 2019/2020 geopend.

Speelt u al in de Nationale Trio League of wilt u gaan deelnemen? Klik dan hieronder op de downloadbutton voor meer informatie en het inschrijfformulier. Inschrijven is mogelijk t/m 30 juni 2019.

Inschrijfformulier NTL

Op 13 en 14 januari stond speelronde 4 op het programma.  Welke Tilburgse teams hebben het beste gepresteerd? Uw razende reporter doet verslag.

NTL Lotto Eredivisie

Tilburg Dolphins (voorheen: “KTCE”) hebben zichzelf niet weten te belonen met een uitstekende speeldag. Tot en met wedstrijd 6 ging het voor de Dolphins nog voortvarend, maar helaas verloren ze de laatste wedstrijd en dat in combinatie met slechts 3 punten bonus (6 teams binnen 50 pins van elkaar) betekent dat we ze momenteel terugvinden op plaats 4. Team Ordonnans gaat fier aan de leiding en achter de koploper is het ongemeen spannend.

Bekijk www.eredivisiebowlen.nl voor de uitslagen en tussenstand.