Na lang beraad is donderdag 24 september besloten de start van het nieuwe Nationale Trio Leagues seizoen uit te stellen tot januari 2021. Er is naar de mening van de NBF teveel onzekerheid over de mogelijkheid om een eerlijke en vooral veilige competitie te organiseren.

De huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus, de lokale verschillen wat wel en niet is toegestaan en de verschillende omstandigheden per bowlingcentrum, zijn de belangrijkste redenen waarom het besluit is genomen om het starten van de NTL en NJTL (zowel regionaal als landelijk) uit te stellen tot en met januari 2021.

In navolging van inschrijving BVT huisleagues is ook de inschrijving voor de NBF Nationale Trio League voor het seizoen 2019/2020 geopend.

Speelt u al in de Nationale Trio League of wilt u gaan deelnemen? Klik dan hieronder op de downloadbutton voor meer informatie en het inschrijfformulier. Inschrijven is mogelijk t/m 30 juni 2019.

Inschrijfformulier NTL

Op 13 en 14 januari stond speelronde 4 op het programma.  Welke Tilburgse teams hebben het beste gepresteerd? Uw razende reporter doet verslag.

NTL Lotto Eredivisie

Tilburg Dolphins (voorheen: “KTCE”) hebben zichzelf niet weten te belonen met een uitstekende speeldag. Tot en met wedstrijd 6 ging het voor de Dolphins nog voortvarend, maar helaas verloren ze de laatste wedstrijd en dat in combinatie met slechts 3 punten bonus (6 teams binnen 50 pins van elkaar) betekent dat we ze momenteel terugvinden op plaats 4. Team Ordonnans gaat fier aan de leiding en achter de koploper is het ongemeen spannend.

Bekijk www.eredivisiebowlen.nl voor de uitslagen en tussenstand.

NationaleLeagues MixedTrio RGB 1Op 9 en 10 december stond speelronde 3 op het programma.  Welke Tilburgse teams hebben onder de winterse omstandigheden het beste gepresteerd? Uw razende reporter doet verslag.

NTL Lotto Eredivisie

KTCE herneemt initiatief in spannende competitie. Na eerder sportief teleurstellend te hebben gepresteerd, was het team uit Tilburg nu wel thuis in Spijkenisse. KTCE was samen met het thuisspelende team én nieuwe koploper team Ordonnans de dagwinnaar met 16 behaalde wedstrijdpunten.

Bekijk www.eredivisiebowlen.nl voor de uitslagen en tussenstand.

NationaleLeagues MixedTrio RGB 1Op 11 en 12 november stond speelronde 2 op het programma.  Welke Tilburgse teams hebben het beste gepresteerd? Uw razende reporter doet verslag.

NTL Lotto Eredivisie

Promovendus JNK Autotechniek heeft aangetoond dat de goede vorm tijdens de eerste speeldag geen toeval was. Met een overtuigende voorsprong waren ze in Heerlen de beste en pakten zo de koppositie over van Ordonnans/Bowling Spijkenisse. KTCE kwam er in Heerlen niet aan de pas. Zelf gaven ze via hun social media kanaal het volgende aan “Niet de dag waar we op gehoopt hadden. We waren vandaag simpel weg niet aan de bal. Geen technisch gelul, maar gewoon slecht”. KTCE vinden we momenteel terug op plek 5.

Bekijk www.eredivisiebowlen.nl voor de uitslagen en tussenstand.