Op 13 en 14 januari stond speelronde 4 op het programma.  Welke Tilburgse teams hebben het beste gepresteerd? Uw razende reporter doet verslag.

NTL Lotto Eredivisie

Tilburg Dolphins (voorheen: “KTCE”) hebben zichzelf niet weten te belonen met een uitstekende speeldag. Tot en met wedstrijd 6 ging het voor de Dolphins nog voortvarend, maar helaas verloren ze de laatste wedstrijd en dat in combinatie met slechts 3 punten bonus (6 teams binnen 50 pins van elkaar) betekent dat we ze momenteel terugvinden op plaats 4. Team Ordonnans gaat fier aan de leiding en achter de koploper is het ongemeen spannend.

Bekijk www.eredivisiebowlen.nl voor de uitslagen en tussenstand.

 

NTL  1e Divisie B

Koplopers Witlox & vdenBoomen/Ducornex en het Tilburgse team Bowl Easy / Dolfijn Bowlers hadden het dit keer moeilijk. Met respectievelijk 14 en 11 punten waren ze dit keer terug te vinden in de middenmoot. Ze blijven wel samen strijden om het kampioenschap.

KTCE / Goolfy Tilburg had een redelijk constante dag, maar blijft flink aanpoten voor ze om de laatste plaats te verlaten.

UITSLAGEN 1B

 

NTL klasse 2E

Na de vorige speeldag wist Gebr. Kraan BV de eerste overwinningen binnen te slepen, en het lijkt het erop dat Gebr. Kraan BV de smaak te pakken heeft. Langzaam maar zeker begint het team te draaien en boekt het verdiend overwinningen. Gebr. Kraan BV vinden we nog wel terug op de laatste plaats, maar kijkt al stiekem naar de 7e plaats.

UITSLAGEN 2E

 

NTL klasse 2F

Goede dag van The Dolphins Mix Tilburg in bowlingcentrum Mega Bowling Woensel. The Dolphins Mix Tilburg stijgt van plaats 6 naar 4 in de rangschikking.

UITSLAGEN 2F

 

Nationale Jeugd Trio League

Uitslagen (nog) niet bekend.

UITSLAGEN NJTL