NationaleLeagues MixedTrio RGB 1Op 11 en 12 november stond speelronde 2 op het programma.  Welke Tilburgse teams hebben het beste gepresteerd? Uw razende reporter doet verslag.

NTL Lotto Eredivisie

Promovendus JNK Autotechniek heeft aangetoond dat de goede vorm tijdens de eerste speeldag geen toeval was. Met een overtuigende voorsprong waren ze in Heerlen de beste en pakten zo de koppositie over van Ordonnans/Bowling Spijkenisse. KTCE kwam er in Heerlen niet aan de pas. Zelf gaven ze via hun social media kanaal het volgende aan “Niet de dag waar we op gehoopt hadden. We waren vandaag simpel weg niet aan de bal. Geen technisch gelul, maar gewoon slecht”. KTCE vinden we momenteel terug op plek 5.

Bekijk www.eredivisiebowlen.nl voor de uitslagen en tussenstand.

NTL  1e Divisie B

Bowl Easy / Dolfijn Bowlers heeft de koppositie moeten afstaan aan Witlox & vden Boomen/Ducornex. Het team uit Eindhoven pakte in eigen huis de volle buit. Bowl Easy / Dolfijn Bowlers deed het niet onverdienstelijk met 17 punten, maar moeten voorlopig met één punt verschil genoegen nemen met een tweede plaats.

KTCE / Goolfy Tilburg had het zwaar, heel zwaar. Ze verloren al hun wedstrijden en keerde huiswaarts met maar één schamelde punt. KTCE / Goolfy Tilburg vinden we terug op de laatste plek.

Uitslagen 1B

 

NTL klasse 2E

Gebr. Kraan BV wacht na 14 wedstrijden nog steeds op een eerste overwinning. Gebr. Kraan BV staat in de competitie troosteloos onderaan.

Uitslagen 2E

 

NTL klasse 2F

The Dolphins Mix Tilburg draait lekker mee in de middenmoot. In Flying Bowling te Veldhoven wist de Tilburgse formatie 13 punten te behalen en staat daarmee plaats 4, met maar 2 punten achterstand op de nummer twee.

Uitslagen 2F

 

Nationale Jeugd Trio League

BV Tilburg 1 presteert uitstekend in de scratch poule. In Bergen op Zoom wisten ze net zoals de eerste speeldag de volle buit mee te nemen. Dit belooft veel moois voor het rest van het seizoen.

Uitslagen NJTL