Het bestuur van uw bowlingvereniging heeft weer een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de Ton Zandboer Cup.

In de afgelopen jaren is Bowling Vereniging Tilburg altijd redelijk succesvol geweest in dit evenement, in 2015 wist BVT dit toernooi zelfs te winnen en afgelopen jaar hebben we de finale behaald.

Dit jaar is het extra leuk aangezien na maximaal vier speelronden de overgebleven scratch- en handicapteams de finale spelen in onze thuisbasis Dolfijn, the plays to be. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 17 mei 2020.

De circulaire bevat alle informatie en inschrijfformulieren voor maximaal 3 scratchteams evenals 3 handicapteams. Uw inschrijving ontvangt het bestuur graag uiterlijk 15 december, zodat we nog een aantal dagen hebben om het in te dienen voor de NBF-sluitingstijd (20 december).

Algemene informatie TZC 2020
Inschrijformulier scratch

Inschrijformulier handicap

De kosten (34 EUR per team/speelronde) voor deelname zijn geheel voor eigen rekening.