oliebollenOp zondag 29 december 2019 organiseert Bowling Vereniging Tilburg een gezellig eindejaarstoernooi voor haar leden. Alle games zijn No-Tap, dus iedere 9 is ook een strike!

U speelt met twee spelers op een baan en er worden 4 games gespeeld. De aanvang van het toernooi is om 11.00 uur, de prijsuitreiking is direct na afloop om ongeveer 13.00 uur.

Lees meer: Oliebollentoernooi

Het bestuur van uw bowlingvereniging heeft weer een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de Ton Zandboer Cup.

In de afgelopen jaren is Bowling Vereniging Tilburg altijd redelijk succesvol geweest in dit evenement, in 2015 wist BVT dit toernooi zelfs te winnen en afgelopen jaar hebben we de finale behaald.

Dit jaar is het extra leuk aangezien na maximaal vier speelronden de overgebleven scratch- en handicapteams de finale spelen in onze thuisbasis Dolfijn, the plays to be. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 17 mei 2020.

De circulaire bevat alle informatie en inschrijfformulieren voor maximaal 3 scratchteams evenals 3 handicapteams. Uw inschrijving ontvangt het bestuur graag uiterlijk 15 december, zodat we nog een aantal dagen hebben om het in te dienen voor de NBF-sluitingstijd (20 december).

Algemene informatie TZC 2020
Inschrijformulier scratch

Inschrijformulier handicap

De kosten (34 EUR per team/speelronde) voor deelname zijn geheel voor eigen rekening.

Op maandag 18 november a.s is de derde stop van de Five Game Challenge. Het patroon is Red Square!.

Wegens gebrek aan belangstelling is besloten de derde stop van de FGC te annuleren.

flyer2019Op zondag 3 november 2019 wordt voor de derde keer de Memorial Ronald Dol georganiseerd. De inschrijving is inmiddels geopend en ook teams van Bowling Vereniging Tilburg kunnen deelnemen aan dit gezellige evenement.

Wat is de Memorial Ronald Dol? Het is een teamevent in Baker Format. Met een team van vijf personen speelt u bij Baker Format samen één game. Dus de eerste bowler speelt frame 1 en 6, de tweede bowler speelt frame 2 en 7 enz. Op deze wijze worden er in de ochtendsessie 12 games gespeeld op patroon A, en in de middagsessie nog eens 12 games op patroon B. Het team met de hoogste score over de 24 games is winnaar.

De reacties op de eerste (2015) en tweede editie (2018) van de Memorial Ronald Dol waren uitsluitend positief, we hopen dat er ook dit jaar weer veel teams gaan deelnemen, ook uit Tilburg!

Meer info & Inschrijven

Jeneverstad toernooi POWERED BY STORMVan 4 - 11 januari 2020 wordt voor het 2e achtereenvolgende jaar in “Dolfijn | the plays to be” het 9e Jeneverstad on Tour 50+ toernooi gespeeld.

De organisatie nodigt u graag uit om deel te nemen aan dit grootste 50+ toernooi in Nederland. U mag al aan alle 50+ toernooien in 2020 deelnemen als u dit kalenderjaar 49 bent of wordt! Een mooie kans dus voor deze groep om kennis te maken met het 50+ circuit.

We spelen 6 gms Amerikaans, max 2 op een banenpaar. 3 klassementen, t.w. HCP Dames, HCP Heren en Mixed scratch. Er zijn 48 finaleplaatsen.

Uw deelname stellen wij zeer op prijs. Inschrijven kan via de website www.senioropen.nl waar verder alle informatie te vinden is. Ook kunt u daar de deelnemerslijst vinden en de vrije plaatsen. Het zou fijn zijn als de Tilburgse leden zich voor de eerste series melden.

De flyers liggen vanaf 12 oktober in de Bowling. Uiteraard ook van de website te downloaden.
Wij horen graag van U.

Namens de toernooiorganisatie,
Ad van der Jagt.