lanetalkSinds kort is het bowlen bij Dolfijn nog leuker geworden, dankzij de samenwerking met Lanetalk. Met Lanetalk kunt u niet alleen online de scores volgen, maar van de games worden ook alle gegevens bijgehouden. Later kunt u deze gegevens op uw gemak analyseren.

 

Hoe werkt het?

Bij Lanetalk hebt u twee opties. De eerste is de online scoring website bezoeken via de link in het menu onder de huisleagues. U ziet dan een overzicht van alle 24 banen. Als er op een baan gespeeld wordt ziet u een scorekaart. Door met de muis over de score te gaan verschijnt een klein venster met de pins die zijn omgegooid/blijven staan bij die worp. Als u op de spelernaam klikt kunt u het systeem laten zoeken naar eerdere games. Als u daar op een game klikt krijgt u een keurig scorekaartje met de gegevens van de gegooide games.

De app

Veel mooier wordt het als u de app gebruikt op uw mobiele telefoon. Natuurlijk kunt u via de app de scores volgen op de banen van Dolfijn. Er wordt ook wekelijks een topscorerslijst bijgehouden en op de statistieken pagina kunt u bekijken wat er nog valt te verbeteren. Maar tijdens het bowlen kunt u de app ook verbinden met het scoresysteem. Alle gegevens worden nu direct in de app gezet, zodat u alle overzichtjes bij de hand hebt. Er valt nog veel te ontdekken de komende weken!

 

 

Lanetalk logo black