Geef je op voor de zomeravondleague in Eindhoven.

Tijdens de zomerstop organiseert de Eindhovense Bowling Vereniging weer een Zomeravondleague, waarbij de leden van de BVT ook van harte welkom zijn.

 1. Speeldata: donderdagavonden vanaf 20:00 uur in de periode van 22 juni 2017 t/m  31 augustus 2017.
 2. Prijsuitreiking: 31 augustus 2017 na afloop van de laatste speelavond.
 3. Inschrijfgeld: Є 10,00 per speelavond (Є 8,50 voor baanhuur en Є 1,50 voor het prijzengeld). Betaling voor aanvang van de speeldag aan de counter MEGA.
 4. Elke speeldag dagprijzen, aantal afhankelijk van aantal deelnemers op de speeldag. Van het betaalde prijzengeld zal Є 0,50 per deelnemer per speeldag gereserveerd worden voor de eindprijzen. De dagprijzen worden meteen na afloop van een speeldag uitgereikt. De hoogte en aantal van de dagprijzen zijn afhankelijk van het aantal spelers op de betreffende speeldag.
 5. Duur: 11 speelweken. Om voor de eindprijzen in aanmerking te komen moet men minimaal 6 weken gespeeld hebben. U mag zelf bepalen hoe vaak en wanneer u wilt spelen.
 6. Baanindeling: Baankeuze is vrij. Maximaal 4 personen per baan. Er wordt gespeeld volgens Europees systeem, alle games op dezelfde baan.
 7. Bijzondere bepaling: bij 11 deelnames vervallen de laagste 2 scores, bij 10 deelnames vervalt de laagste score voor bepaling van de eindprijzen.
 8. Handicap: 90% van 220, gemiddelde van huisleague(s). Indien een speler geen league gemiddelde heeft geldt het pasgemiddelde. Indien ook dat niet voorhanden is wordt voor de handicapbepaling van de eerste speelavond het gemiddelde van de eerste speeldag genomen. Daarna krijgt men tot en met de vierde speeldag steeds het gemiddelde van de gespeelde games van de vorige speeldagen. Na vier speeldagen wordt de handicap niet meer aangepast.
 9. Scorebriefjes: Per speler wordt een scorebriefje uitgereikt. De ingevulde scorebriefjes met voor- en achternaam en behaalde scores dienen na afloop zo snel mogelijk ingeleverd te worden bij de organisatie. Altijd inleveren, ook als u denkt niet voor een prijs in aanmerking te komen!!!
 10. Eindprijzen:
 •   1e   25% van beschikbare eindprijzenbedrag
 •   2e   20%
 •   3e   15%
 •   4e   12,5%
 •   5e   10%
 •   6e   7,5%
 •   7e   5%
 •   8e   5%
 1. Niet EBV leden zijn om propaganda redenen ook van harte welkom om deel te nemen. Gelieve wel het huisleague gemiddelde en/of NBF pasgemiddelde overleggen.
 2. Organisatie: Jack M. Rijk (Tel: 06-52657968)
 3. Inschrijving per email aan