Bij het registreren dient u een naam op te geven. Gebruik hiervoor uw volledige (voor- en achter-)naam en geen alias aangezien we handmatig de speciale rechten voor BVT-leden toewijzen. De registratie op deze site gaat geheel automatisch maar het kan zijn dat u pas toegang heeft tot de speciale BVT-leden sectie nadat uw account is goedgekeurd.

Als u zich registreert op deze website gebruik dan bij voorkeur geen hotmail, outlook of live emailadres. Een onderdeel van de registratieprocedure is dat u op een link moet klikken om uw emailadres te bevestigen. De automatisch gegenereerde email met de activeringslink wordt door deze maildiensten soms verwijderd omdat deze wordt aangezien voor een phishing mail.

Witl u toch gebruik maken van uw hotmail/outlook/live email dan dient u eerst @bowlingverenigingtilburg.nl toe te voegen aan de lijst met 'veilige afzenders' bij de instellingen van uw emailclient. Het is sowieso verstandig dit te doen als u mail wilt ontvangen van BVT.

Mocht u desondanks de activeringsmail niet ontvangen dan kunnen wij uw account alsnog handmatig activeren. Heeft u geen mail ontvangen, stuur dan een email aan  met daarin uw naam en gebruikersnaam.