Het is alweer bijna september en dat betekent dat een nieuw bowlingseizoen voor de deur staat. De één zal er nog niet aan moeten denken, bij de ander begint het alweer te kriebelen. Bij het bestuur zijn alle voorbereidingen in volle gang om het iedereen zo goed mogelijk naar zijn zin te maken.

Ledenadministratie

Per 1 september moet de ledenadministratie van onze bowlingvereniging up-to-date zijn. Dat is het moment dat de facturering voor het nieuwe seizoen loopt. Het merendeel heeft tijdig de contributie tijdig betaald, echter nog niet iedereen. Lees hier meer over contributie 2018-2019.

Huisleagues

Op dinsdag 4 september (dinsdagavond league), woensdag 5 september (jeugd), en donderdag 6 september (donderdagavond league) starten onze huisleagues bij Dolfijn | the plays to be in Tilburg. Klik hier voor het overzicht van de deelnemende teams. Staat er een speler nog niet bij een team vermeld, geef dit dan tijdig door aan zodat deze speler kan worden toegevoegd. Nog op zoek naar een team en nog niet gevonden? Schrijf je dan in voor de reservebank.

Het oliepatroon voor de eerste speelrondes is bekend, namelijk 2017 USA Bowling (Multiple).

BVT Openingstoernooi 2018

Kan je niet wachten op de start van de huisleague(s)? Schrijf dan in samen met een dubbelpartner voor het BVT Openingstoernooi. Het BVT Openingstoernooi wordt op zondag 2 september gehouden.