Voor ik op vakantie nog een bericht van jullie voorzitter. We hebben een druk bowlingjaar achter de rug met de start in Eindhoven van onze competitie en later in het jaar de opening van onze "plays to be" in Tilburg. Een prachtig nieuw centrum waar we met BVT-leden veel werkzaamheden hebben verricht om de bowling op tijd open te krijgen, containers gevuld met puin en gordijnen opgehangen en een openingstoernooi georganiseerd. Vanaf januari 2018 onze eigen competitie opgestart op dinsdag en donderdag en de jeugd op woensdag.

Nu is het zover dat op woensdag 30 mei 2018 onze Algemene Ledenvergadering wordt gehouden en daarbij zijn jullie leden allemaal uitgenodigd. Ik zou dus zeggen kom allemaal, want er zijn wat veranderingen aan het komen op het gebied van privacy en contributie aanpassing. Vorig jaar waren er slechts 6 leden op de Algemene Ledenvergadering 2017, dat is erg weinig, maar we hadden toen ook geen bowling in Tilburg.

Nu dus wel, WE ZIJN WEER THUIS!!! Dus kom allemaal om je bestuur, en niet te vergeten jullie vrijwilligers, te steunen op woensdag 30 mei a.s. zodat alle uren die wij in onze vereniging steken door jullie gewaardeerd worden.

Met vriendelijke groeten,
Berry Termeer