Tijdens een uiterst sfeervolle prijsuitreiking heeft het bestuur van BVT de kampioenen van de huisleagues in het zonnetje gezet. Tilburg Dolphins (dinsdagavondleague) en Team 15 (donderdagavondleague) zijn de kampioenen!

Hieronder een korte samenvating:

Meld je team aan! De inschrijvingen voor de dinsdagavond- en donderdagavond huisleague 2022-2023 zijn vanaf nu geopend.

Inschrijven kan door het inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en te mailen naar of door het inschrijfformulier direct online in te vullen. Daarnaast zal op dinsdag 17 mei en donderdag 19 mei het inschrijfformulier worden overhandigd aan de spelende teams. Kortom, mogelijkheden genoeg.

Tot 1 juli a.s. is het mogelijk alle bestaande teams en nieuwe teams in te schrijven. Alleen teams die zich tijdens de inschrijfperiode melden zijn zeker van deelname. Dit i.v.m. beschikbaarheid (reservering) van bowlingbanen.

We zien je inschrijving graag tegemoet!

De temperaturen lopen weer op. Het seizoen zit er bijna weer op. Dus wordt het weer tijd voor de zomerleague! Vanaf donderdag 9 juni wordt er een zomerleague georganiseerd door Bowling Vereniging Tilburg.

De aanvang van deze league is om 20.00 uur, aanmelden kan vanaf 19.30 uur in de bowling bij Joost Straathof. Er worden per avond 4 games gespeeld en de kosten zijn € 10,00 per persoon per avond. Er zijn 8 banen beschikbaar voor de zomerleague met maximaal 4 personen per baan. Vooraf reserveren is wenselijk.

Het kabinet heeft de maatregelen in de strijd tegen verspreiding van het coronavirus verder versoepeld. Voor de (bowling)sport betekent dit onder andere dat de competities kunnen worden hervat, publiek onder voorwaarden weer welkom is en dat de horeca, ook onder voorwaarden, open mag tot 22:00 uur ’s avonds. De versoepelingen gaan in per 26 januari.

De versoepelingen gelden in principe voor zes weken, maar over drie weken volgt een nieuw weegmoment. Het bestuur is blij dat het kabinet het belang van (competitie)sporten inziet en versoepelingen doorvoert, waardoor iedereen weer wedstrijden kan spelen met publiek (veelal ouders van jeugdleden).

Het wekelijkse ritueel op de donderdagavond. Ruim voor de eerste bowlers arriveren zit Frits al klaar met z'n administratie. De scoreformulieren liggen op de baan, we zijn er klaar voor!

De eerste bowlers komen binnen, lopen naar de banen om te kijken waar ze moeten spelen. Sommigen gaan naar Frits, vragen op welke baan ze moeten zijn. Op de vraag in welk team ze spelen volgt een stilte... Sommige spelers komen de baanhuur afrekenen. Iedere week dezelfde vraag: "Hoeveel is het?". Sommigen willen per persoon betalen, maar daar doet Frits niet meer aan. En als er per team wordt afgerekend komt er steevast een briefje van 50 of twee van 20 en één van vijf tevoorschijn.

Subcategorieën