Afdrukken
Categorie: Toernooien en evenementen
Hits: 2331

Wij, het bestuur van Bowling Vereniging Tilburg, willen u graag informeren over de huidige stand van zaken met betrekking tot het Openingstoernooi, start van de huisleagues en heropbouw Dolfijn.

Wij lopen vrolijker dan ooit over de bowlingbanen, want: we mogen eindelijk weer! Na bijna 2 jaar niet meer “thuis” de bowlingsport te hebben mogen beoefenen, is het zondag 28 januari zo ver! In de week er na starten we met onze huisleagues op dinsdag en donderdag. Hieronder een aantal praktische zaken waar u rekening mee dient te houden:

Openingstoernooi + Nieuwjaarsborrel

Start huisleagues

Dolfijn l the plays to be

Een week vóór de officiële opening, krijgen de BVT-leden de kans om rond te kijken in de nieuwe Dolfijn. Ondanks het resultaat mag wezen, zal nog niet alles 100% gereed zijn tijdens het Openingstoernooi. Houdt u er rekening mee dat de parkeergarage nog niet gereed zal zijn en dat de 1e etage waarschijnlijk niet betreedbaar zal zijn i.v.m. de vluchtroute die (nog) niet in stelling is. Is dit een ramp? Nee, wij zijn blij dat we de mogelijkheid hebben om als een van eersten de bowlingtempel te mogen betreden.

Dolfijn vraagt de leden om zoveel mogelijk gepast (contant) of via PIN te betalen!

Verder vriendelijk het verzoek om géén foto's en/of video's te plaatsen van Dolfijn op social media. De Grand Opening vindt plaats op 4 februari 2018, en tot aan deze datum is het verzoek om terughoudend te zijn met het plaatsen van foto's en/of video's. Daarna mag u, uw enthousiasme delen op welke manier dan ook. Wij rekenen op uw begrip.

We hebben het al vaker gezegd, wij hebben er zin en we hopen u ook.