Afdrukken
Categorie: Nationale Leagues
Hits: 1786

NationaleLeagues MixedTrio RGB 1Op 14 en 15 oktober is het seizoen 2017-2018 voor de Nationale Trio Leagues officieel gestart. Zaterdag begonnen met de jeugd, zondag gevolgd door alle andere leagues. 

Zo'n eerste speeldag is het altijd spannend om te zien hoe de verhoudingen liggen. Welk Tilburgs team komt het beste uit de zomer, welk team heeft een nieuwe sterspeler die weleens het verschil kan maken? Zo'n eerste speeldag zegt nog niets over de rest van het seizoen, maar het is toch leuk om te kijken welke teams de eerste tik hebben uitgedeeld en zich voorlopig koploper mogen noemen. Uw razende reporter doet verslag. 

NTL Lotto Eredivisie

In de Eredivisie is Ordonnans/Bowling Spijkenisse na de eerste speeldag in Hoofddorp de eerste koploper van het seizoen. Ordonnans/Bowling Spijkenisse verloor één wedstrijd, namelijk tegen het Tilburgse team KEGEL Training Center Europe (KTCE). KTCE deed het op zijn beurt niet onverdienstelijk met een voorlopige derde plaats. Opvallend is dat landskampioen Bowl Easy Heerlen totaal niet uit de verf kwam. Ze bezetten momenteel beschamend de laatste plaats.

Tilburgers Ronan van der Loo en Bart van Beers hebben hun debuut mogen opluisteren voor respectievelijk Bowling Nieuwegein en Bowling De Worp Deventer. Meer informatie op www.eredivisiebowlen.nl.

 

NTL 1e Divisie B

Het belooft een spannend seizoen te worden, waarbij Bowl Easy / Dolfijn Bowlers de toon heeft gezet. Met uitstekend spel en teamplay mogen zij zich met trots koploper noemen. KTCE / Goolfy Tilburg bezet momenteel met 13 punten de vierde plaats, met maar 2 punten achter de nummer twee en 5 punten achter Bowl Easy/Dolfijn Bowlers.

Uitslagen 1B

 

NTL klasse 2E

Gebr. Kraan BV had het zwaar, heel zwaar in Bowling en Eterij de Thoolse brug te Tholen. Met maar 1 behaalde wedstrijdpunt, en de laatste plaats, mochten zij weer huiswaarts keren.

Uitslagen 2E

 

NTL klasse 2F

The Dolphins Mix Tilburg wist de hoogste teampinfall van de dag te noteren, maar helaas was dit niet altijd voldoende voor een overwinning. The Dolphins Mix Tilburg vinden we momenteel terug op de vierde plaats.

Uitslagen 2F

 

Nationale Jeugd Trio League

Uitslagen (nog) niet bekend.

Alle standen, uitslagen, speelschema's en meer zijn te vinden via de NBF website of via de link op eredivisiebowlen.nl.