Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Inschrijven

Binnenkort bij BVT
  

ton zandboerOnze Erevoorzitter Ton Zandboer is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Ton was jarenlang voorzitter van onze vereniging en was tot 1992 organisator van het Bronzen Schietspoel Toernooi. Bij zijn afscheid als voorzitter werd hij benoemd tot Erevoorzitter. Sinds 1993 zit Ton in het bestuur van de Nederlandse Bowling Federatie en was hij betrokken bij de organisatie van een groot aantal evenementen. Dit jaar neemt Ton afscheid als bestuurlid van de NBF.

eyc2020De ETBF en de organisatie van de EYC2020 hebben bekend gemaakt dat de Europese Kampioenschappen Jeugd 2020 (EYC2020) die begin april in Tilburg zouden worden gehouden worden uitgesteld tot later dit jaar.

De reden voor het uitstel is de onzekere situatie in verband met de verspreiding van het Corona-virus. Voorlopig wordt er gekeken naar een periode in juli, maar dit moet nog worden afgestemd met de betrokken partijen. Het is wel de bedoeling dat het nog dit jaar wordt gehouden, en dat Dolfijn | the plays to be het bowlingcentrum blijft. Of de finales dan weer in de Koepelhal kunnen worden gehouden wordt nog bekeken.