Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT
  

Op 24 mei vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de vereniging plaats.

We hebben teruggeblikt op het afgelopen jaar maar ook vooruit gekeken naar o.a. opzet van de donderdagleague. Daarnaast werden de aanwezige leden op de hoogte gebracht van hoe de vereniging ervoor staat. Er werd gestemd op de jaarrekening van 2022, de begroting van 2023, de contributie 2023-2024 en op de bestuursverkiezing.

Was je niet aanwezig bij de algemene ledenvergadering, maar wil je toch volledig op de hoogte zijn van wat er is besproken? Download hier de notulen en de presentatie.

Notulen ALV 2023

Presentatie ALV 2023

Uitnodiging algemene ledenvergadering op woensdag 24 mei 2023.

Graag nodigt het bestuur van Bowling Vereniging Tilburg haar leden uit voor de algemene ledenvergadering op woensdag 24 mei 2023. De vergadering begint om 20.00 uur op Dolfijn l the plays to be. Inloop vanaf 19.45 uur. De koffie staat klaar.

Zojuist heeft ons het trieste nieuws bereikt dat oud-lid Nelly de Bruin op 78-jarige leeftijd is overleden.

Een mooi mens is van ons heengegaan. We missen jou en blijven met veel liefde aan jou denken. Rust zacht.

U kunt afscheid nemen van Nelly in het uitvaartcentrum van coöperatie DELA Hilvarenbeek, Beekseweg 22b te Diessen, op zondag 23 april van 10.15 tot 10.45 uur.

De afscheidsdienst wordt gehouden op maandag 24 april om 9.30 uur in de aula van crematorium Hilvarenbeek, Beekseweg 22b te Diessen.

Op 1 maart zijn we precies halverwege het seizoen 2022-2023, dat loopt van 1 september t/m 31 augustus. Om potentieel nieuwe leden tegemoet te komen die dit seizoen nog lid worden bij de BVT, is de contributieafdracht gehalveerd tot het einde van het seizoen. Klik hier voor de actuele tarieven.

christmasHet bestuur van Bowling Vereniging Tilburg wil langs deze weg alle (oud-) leden, vrijwilligers, personeel Dolfijn – the plays to be – en alle andere mensen die onze vereniging op welke wijze dan ook steunen en een warm hart toedragen fijne feestdagen en een voorspoedig, sportief en bovenal gezond 2023 toewensen.

In 2022 konden we weer samen genieten van bowlen - en dat deden we volop. Volop samen genieten, bowlen en heerlijk eten deden we ook tijdens het 50-jarig jubilieum. Wat een geslaagd feest was dat! Het was zo geslaagd dat we voornemens zijn om elke vijfde verjaardag feestelijke activiteiten te gaan organiseren.

December is een gezellige en feestelijke maand, maar wanneer er zorgen en ziekte zijn, dan is dat niet vanzelfsprekend. Zorg daarom goed voor jezelf en elkaar. Of je nu bowlt of niet-bowlt, de bowling zal altijd een plek zijn waar je welkom bent. Samen zijn we sterk.

Het bestuur wenst iedereen een voorspoedig, gezond en sportief 2023.