Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT
  

logo bvt2017Aan het begin van het seizoen zijn er afspraken gemaakt over het meespelen bij een ander team. Dit is met ingang van het seizoen 2022/23 niet meer mogelijk. We begrijpen dat spelers graag willen spelen op donderdagavond en als je dan toch reserve bent bij je eigen team, waarom dan niet meespelen bij een team dat niet compleet is? We zullen proberen dit hieronder uit te leggen.

In het verleden werd dit toegelaten, spelers konden invallen bij een incompleet team en de scores van de speler telden zelfs mee voor het eigen gemiddelde. Om een eerlijkere competitie te krijgen werd dit laatste op een gegeven moment afgeschaft om het meespelen bij een ander team te ontmoedigen. Tijdens de Corona periode kwam het ook regelmatig voor dat teams een avond niet compleet waren en werd het weer oogluikend toegestaan.

Maar na een voorval in het vorige seizoen dat invloed had op de strijd om de eerste plaats is besloten dat het niet meer is toegestaan om mee te spelen bij een ander team. Bowling Vereniging Tilburg wil graag volledige teams op de baan zien, en door het meespelen bij een ander team toe te staan voelen teams zich ook niet geroepen om nog op zoek te gaan naar een reserve. Ook levert het verwerken van de scores extra veel werk op als spelers door een ander team 'geleend' worden.

In navolging van The Pin Fighters zoekt team Split Happens ook een (reserve)speler. Ben je geïnteresseerd om dit team te komen versterken? Zo ja, neem dan contact op met dit team om verdere afspraken te maken over je inbreng.

Team The Pin Fighters zoekt een (reserve)speler. Ben je geïnteresseerd om dit team te komen versterken? Zo ja, neem dan contact op met dit team om verdere afspraken te maken over je inbreng.

Vanaf donderdag 10 november 2022 zullen we spelen op een nieuw oliepatroon, namelijk 2022 USBC Survivor Tournament (43ft). 

Wij wensen alle spelers veel succes en hoge scores toe.

Op donderdag 8 september aanstaande gaat de donderdagleague weer van start. Dankzij een zeer late afmelding van team Pin Action, komen we op een (even) aantal van 18 teams. De eerste periode wordt gespeeld op het oliepatroon Gateway Arch, met dit oliepatroon heeft u al kunnen kennismaken tijdens het openingstoernooi.

Aanvang League

De donderdagleague start om 20.00 uur. Dit betekent dat u uiterlijk 19.45 uur aanwezig dient te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen met ingooien. U kunt tot 19.45 uur uw team aanmelden bij het aanwezige leaguebestuur (zie ook financiën).

Subcategorieën