Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT
  

Tijdens een uiterst sfeervolle prijsuitreiking heeft het bestuur van BVT de kampioenen van de huisleagues in het zonnetje gezet. Tilburg Dolphins (dinsdagavondleague) en Team 15 (donderdagavondleague) zijn de kampioenen!

Hieronder een korte samenvating:

Meld je team aan! De inschrijvingen voor de dinsdagavond- en donderdagavond huisleague 2022-2023 zijn vanaf nu geopend.

Inschrijven kan door het inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en te mailen naar of door het inschrijfformulier direct online in te vullen. Daarnaast zal op dinsdag 17 mei en donderdag 19 mei het inschrijfformulier worden overhandigd aan de spelende teams. Kortom, mogelijkheden genoeg.

Tot 1 juli a.s. is het mogelijk alle bestaande teams en nieuwe teams in te schrijven. Alleen teams die zich tijdens de inschrijfperiode melden zijn zeker van deelname. Dit i.v.m. beschikbaarheid (reservering) van bowlingbanen.

We zien je inschrijving graag tegemoet!

De temperaturen lopen weer op. Het seizoen zit er bijna weer op. Dus wordt het weer tijd voor de zomerleague! Vanaf donderdag 9 juni wordt er een zomerleague georganiseerd door Bowling Vereniging Tilburg.

De aanvang van deze league is om 20.00 uur, aanmelden kan vanaf 19.30 uur in de bowling bij Joost Straathof. Er worden per avond 4 games gespeeld en de kosten zijn € 10,00 per persoon per avond. Er zijn 8 banen beschikbaar voor de zomerleague met maximaal 4 personen per baan. Vooraf reserveren is wenselijk.

Het kabinet heeft de maatregelen in de strijd tegen verspreiding van het coronavirus verder versoepeld. Voor de (bowling)sport betekent dit onder andere dat de competities kunnen worden hervat, publiek onder voorwaarden weer welkom is en dat de horeca, ook onder voorwaarden, open mag tot 22:00 uur ’s avonds. De versoepelingen gaan in per 26 januari.

De versoepelingen gelden in principe voor zes weken, maar over drie weken volgt een nieuw weegmoment. Het bestuur is blij dat het kabinet het belang van (competitie)sporten inziet en versoepelingen doorvoert, waardoor iedereen weer wedstrijden kan spelen met publiek (veelal ouders van jeugdleden).

Nu we de huisleagues weer opstarten hebben we een aantal belangrijke aandachtspunten verzameld in één artikel.

  • Horeca is gesloten, wel is er een afhaalpunt voor drinken (met uitzondering van bier van de tap). Het afhaalpunt is bij uitzondering eenmalig toegestaan voor de speelronde van 20 januari 2022.
  • Helaas heeft de organisatie van het Valcke Bronzen Schietspoel Toernooi 2022 het besluit moeten nemen om het toernooi te annuleren. Dit betekent voor de vereniging dat woensdag 23 februari (jeugdleague) en donderdag 24 februari (donderdagavond league) ingezet zullen worden als 'extra' speelrondes.
  • Het speelschema voor de donderdagavond league wordt mogelijk uitgebreid met 2 en 9 juni 2022. Zodra hier meer over bekend is zullen wij hierover communiceren. Noteer deze data alvast in uw agenda.
  • Voor de komende weken worden de huisleaguekosten in rekening gebracht voor de teams/spelers die aanwezig zijn. Mocht een team niet opdagen (wel s.v.p. tijdig afmelden bij het bestuur) of een team incompleet zijn, dan houden hier rekening mee. Dit vanwege het huidige aantal positief geteste mensen in Nederland.
  • Voor personen vanaf 13 jaar is het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht.
  • Het dragen van een mondkapjes is bij binnenkomst en bij beweging verplicht vanaf 13 jaar. Het mondkapje mag af tijdens het bowlen.
  • Bowl bewust, houd je aan de veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen, zo hebben we samen bowlingplezier.

Subcategorieën