Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Inschrijven

Binnenkort bij BVT
  

jeugd eindhovenOnze jeugdleden hebben onderdak gevonden bij Mega Bowling Woensel. Sinds woensdag 6 april jl. zijn daar de wekelijkse trainingen hervat.

Voorlopig zal er in Eindhoven worden getraind, maar natuurlijk hopen we dat we weer snel in een Tilburgse Dolfijn Bowling terecht kunnen. De senioren competities zijn voor de rest van dit seizoen stilgelegd. Er is nog geen besluit genomen over hoe de start van de competities in het seizoen 2016/17 er uit gaat zien. Dit is afhankelijk van de plannen van Dolfijn Bowling, waar hopelijk binnen afzienbare tijd duidelijkheid over zal komen. Mocht er een nieuwe bowling worden geopend maar is de opening pas laat in het nieuwe seizoen dan zal er ook voor de senioren ergens anders onderdak gezocht moeten worden. Waar en in welke vorm de competitie(s) dan gehouden gaan worden zal dan door de Algemene Leden Vergadering beslist worden.

De jeugdcompetie is iedere woensdagavond van 19.00 - 20.30 uur in de Mega Bowling Woensel, Vijfkamplaan 6a, 5624 EB in Eindhoven.