Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Inschrijven

Binnenkort bij BVT
  

Op vrijdagavond 25 maart jl. is onze thuisbasis, Dolfijn Bowling Tilburg, getroffen door een zeer zware brand. Hierbij is het gehele bowlingcentrum verwoest. We kunnen ons voorstellen dat er veel vragen zijn. Hoe gaat het nu verder?

Dinsdag 29-3 is het bestuur bijeenkomen om een planning te maken voor de komende tijd. Ook Thomas Dol was hierbij aanwezig om de kant van het bowlingcentrum toe te lichten.

Naar aanleiding van dat gesprek hebben we een artikel op het BVT-leden gedeelte van deze website geplaatst, waarmee we hopelijk antwoorden kunnen geven op al uw vragen zoals:

  • Einde leagues seizoen 2015-2016
  • Nieuw seizoen 2016-2017
  • Geplande evenementen (TK2016, Jeugdtoernooi)
  • achtergebleven eigendommen (ballen, schoenen) van de leden
  • toekomstplannen Dolfijn Bowling

Via deze website zullen we u tussentijds zo goed mogelijk proberen te informeren. Mocht het informatie zijn die alleen de BVT-leden aangaat dan zal dit op een afgeschermd gedeelte (de link 'Info Leden' in het menu aan de linkerkant) worden geplaatst. U krijgt toegang tot het afgeschermde gedeelte door u te registreren op de website. Op het moment dat er een nieuw artikel in dit gedeelte wordt geplaatst zullen geregistreerde BVT leden daarvan automatisch per email een update ontvangen.

Tot slot zal er nog een informatieavond voor onze leden worden gepland, zodra er concrete plannen zijn voor de toekomst van Dolfijn Bowling en Bowling Vereniging Tilburg.

Bestuur BVT