Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT
  

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen zijn onze reguliere huisleagues tijdelijk niet mogelijk. Ook is er voor het bowlingcentrum een maximaal aantal bezoekers vastgesteld. Maar wij begrijpen dat u ook in deze tijden graag op competitief niveau een wedstrijd wil spelen. Vandaar dat wij in samenwerking met Dolfijn | the plays to be naar een oplossing hebben gezocht.

Op 11 oktober zijn wij gestart met een Singles-huisleague, waarbij u op zondagochtend 5 games speelt, afhankelijk van het aantal deelnemers speelt u met maximaal drie spelers op een banenpaar. Er is steeds één serie met plek voor maximaal 30 deelnemers (incl. jeugdspelers). De aanvang van de serie is om 10 uur, na afloop wordt u verzocht om direct naar huis te gaan zodat de activiteiten van Dolfijn weer kunnen worden verhuurd aan een nieuwe groep van 30 personen.

Tijdens de Singles-huiseague hebben alleen spelers toegang tot het bowlingcentrum. Ouders, supporters, coaches, vrienden, familie en andere aanhang kunnen de wedstrijden thuis volgen via Lanetalk.

Het is de bedoeling om voorlopig op deze manier competitie te spelen, totdat wij onze Trio-huisleagues weer op een veilige wijze kunnen hervatten als de maatregelen worden aangepast.

Lees Meer