flyer2019Op zondag 19 november 2023 wordt voor de 7e keer de Memorial Ronald Dol georganiseerd. De inschrijving is inmiddels geopend en ook teams van Bowling Vereniging Tilburg kunnen deelnemen aan dit gezellige evenement.

Wat is de Memorial Ronald Dol ook al weer? Het is een teamevent in Baker Format. Met een team van vijf personen speelt u bij Baker Format samen één game. Dus de eerste bowler speelt frame 1 en 6, de tweede bowler speelt frame 2 en 7 enz. Op deze wijze worden er in de ochtendsessie 12 games gespeeld op patroon A, en in de middagsessie nog eens 12 games op patroon B. Het team met de hoogste score over de 24 games is winnaar.

In totaal speelt u als team dus 24 games, met een lunchpauze waarbij het bowlinghuis een prima buffet verzorgd. Deelname aan het toernooi is 250 euro per team (bij inschrijving en betaling voor 1-11-2023) en daar krijgt u een hele leuke bowlingervaring voor terug.

Dit jaar hebben we een geweldig prijzengeld dankzij de steun van Dolfijn Bowling. Ieder team wint minimaal 100 euro aan prijzengeld. Dus in het slechtste geval (als uw team als laatste eindigt) kost het toernooi 30 euro per speler. Tot nu toe hebben we buiten de twee NTL teams slechts één team uit Tilburg. Dus heeft u interesse, klik op ondertsaande link voor meer info en schrijf dan snel in!

Meer info & Inschrijven