Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Inschrijven

Binnenkort bij BVT
  

Het competitieschema voor alle teams is bekend. Via menukeuze ‘Huisleagues’ kun je alle wedstrijden van jouw team(s) voor het komende seizoen zien.

Dinsdagavondleague
De dinsdagavondleague is ongewijzigd. Tien teams gaan weer de strijd aan voor het kampioenschap.

Donderdagavondleague
Voor de donderdagavondleague is er op verzoek van de algemene ledenvergadering een spelregelwijziging doorgevoerd, namelijk de handicap (lees: bonus) wordt berekend op basis van 70% van 230 scratch. De maximum handicap per game is 60. De handicap wordt na elke speelronde opnieuw bepaald door het scoreprogramma.

Verder hebben we dit seizoen te maken met een oneven aantal teams. Dit maakt dat iedere speelronde een team tegen zijn eigen gemiddelde speelt. Dit houdt in dat je als individu en/of team alleen punten kan verdienen als je niet minder dan 20 punten van je persoonlijke gemiddelde en 60 punten van je teamgemiddelde bowlt.

Let op! Graag uw speciale aandacht voor: speelronde 08 donderdag 24 oktober 2019. Aanvang is 21:15 uur (i.p.v. 20:30 uur).

Oliepatroon
Het oliepatroon voor de eerste periode is 2017 Survivor (Roseland).

Wijzigingen doorgeven
Wijzigt er iets aan de teamnaam of teamsamenstelling geef dit dan tijdig (minimaal één week voor de speeldag) door aan het wedstrijdsecretariaat ().

Het bestuur wenst alle teams heel veel succes, plezier en sportiviteit toe.