Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Inschrijven

Binnenkort bij BVT
  

In onze thuisbasis Dolfijn zijn afgelopen weekend de nieuwe Nederlands Kampioenen jeugd gekroond. In spannende knock-out finales gingen o.a. onze jeugdleden Vince van der Loo en Bart van Beers met de titels aan de haal.

Dit jaar werden de finales van de NK Jeugd volledig in een knock-out systeem gespeeld, en voor Vince en Bart is dit na een aantal zeer spannende wedstrijden goed bevallen.

Vince ging als tweede in zijn klasse ‘Jongens t/m 15 jaar’ de finale in en wist al zijn wedstrijden met overtuigende games naar zijn hand te zetten. De klasse kreeg een gedroomde finale tussen de nummer 1 na de voorronde Kenneth Ramos en Vince. Vince, luid aangemoedigd door het thuispubliek, pakte met een mooie 223 game het Nederlands kampioenschap.

Het Nederlands kampioenschap in klasse ‘Jongens t/m 21 jaar’ blijft ook in Tilburg. Bart van Beers wist op het juiste moment te pieken. In de halve finale gooide hij nog bijna een perfect game tegen Mike Bergmann (288) en in de finale wist hij door een dubbele strike in de 10e beurt Brent de Ruiter te verslaan.

Het bestuur is wat trots dat Vince en Bart aan de haal zijn gegaan met deze prestigieuze titels. Dikke proficiat en laat dit een voorbeeld zijn voor onze overige (jeugd)leden.