Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Inschrijven

Binnenkort bij BVT
  

EYC 2018Zondag 18 december zijn de spelers/speelsters van de EYC voorselectie op de hoogte gebracht van de definitieve selectie voor de aankomende European Youth Championships 2018 die op 24 maart van start gaan in bowling Lovvang Bowling Centre te Aalborg, Denemarken.

Selectie
Nederland neemt deel met zowel een jongens- als een meisjesteam. In totaal bestaan beide teams uit 4 spelers. De volgende spelers stappen halverwege maart met coaches Peter van Zijp, Marieke de Jong en Jord van Weeren in de auto om de strijd aan te gaan met leeftijdsgenootjes uit de rest van Europa:

Jongens Leeftijd Woonplaats
Nick de Gelder 17 jaar Hellevoetsluis 
Ronan van der Loo 16 jaar Hilvarenbeek 
Mike Bergmann 17 jaar Geleen 
Brent de Ruiter 16 jaar MiddelBurg 

 

Meisjes Leeftijd Woonplaats
Beaudine Kriele 15 jaar Wieringerwaard
Bianca Brommer 17 jaar Hoogenveen 
Anique van Ewijck 16 jaar Rozenburg ZH 
Denise Blankenzee 18 jaar Noordlaren

 

Blijdschap en teleurstelling
Waar bij Ronan van der Loo door definitieve selectie de blijdschap overheerst, heerst daarentegen de teleurstelling bij Bart van Beers. Beide spelers behoren tot de absolute top van (jeugd) Nederland, maar zoals bondscoach Peter van Zijp zelf aangeeft was dit jaar de concurrentiestrijd van een enorm hoog niveau. 

Trots
Het bestuur van Bowling Vereniging Tilburg wenst de geselecteerden, met name Ronan van der Loo, erg veel succes met de verdere voorbereiding en deelname. Verder wenst het bestuur Bart van Beers sterkte met het verwerken van deze teleurstelling.

Social media
Het team zal in de voorbereiding op en tijdens het evenement ook te volgen zijn via twitter en facebook. Volg en like die pagina´s dus vooral om niets te missen van het team. EYC 2018 heeft ook een eigen website, hier kan je meer informatie vinden over het evenement.