Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Inschrijven

Binnenkort bij BVT
  

nk jeugdVince van der Loo Nederlands Kampioen jeugd.

In Claus Bowling te Hoofddorp zijn de nieuwe Nederlands Kampioenen jeugd gekroond. BV Tilburg was tijdens de finales goed vertegenwoordigd, waarbij Vince van der Loo alle aandacht naar zich toe trok door zijn geweldige spel waarmee hij zich verdiend mocht kronen tot Nederlands Kampioen 2017 in de jongste jongens klasse pupillen. Alsof het nog niet genoeg was, wist Vince samen met zijn kompaan Romano Beekmaan, ook de 2e prijs in de doubles in de wacht te slepen.

Bij junioren hadden we op succes gehoopt, en misschien ook wel verwacht, maar Bart van Beers en Ronan van der Loo moesten hun meerdere erkennen aan hun leeftijdsgenoten. Waar het in de Singles niet lukte, lukt het wel in de Doubles. Bij de jongens waren Micha Groot en Brent de Ruiter samen overtuigend de beste. Zij versloegen Ronan van der Loo en Nick de Gelder in de finale. Mike Bergmann en Bart van Beers werden derde.

Bij de heren plaatsen Marvin ter Horst en de drie leden uit het WK Jeugd team uit 2016 Kevin van Rooijen, Dennis van den Berg en Tilburger Youri Fens zich voor de stepladder. De eerste wedstrijd tussen Marvin ter Horst en Kevin van Rooijen was spannend tot de laatse frame. Slechts twee pins was het verschil na negen frames. Marvin ter Horst gooide helaas een grote split in de tiende frame waardoor de spare van Kevin van Rooijen voldoende was voor de winst. In de tweede ronde kwam het opnieuw aan op de laatse bal. Youri Fens had minimaal negen nodig in de nabeurt om de zege veilig te stellen. Hij gooide een perfecte strike waardoor Kevin van Rooijen als derde eindigde. In de grote finale wachtte Dennis van den Berg, wie het hoogste gemiddelde van alle spelers op de NK had gegooid. Dennis van den Berg trapte direct het gaspedaal in en liep snel weg bij Youri Fens waardoor Dennis van den Berg de nationale titel mee naar huis mocht nemen.

Youri Fens greep ook naast de NK Doubles titel. Youri Fens en Mitchel Klok eindigen op de derde plaats.

Alle winnaars en finalisten gefeliciteerd met jullie behaalde resultaat.

Uitslagen NK Jeugd 2017