Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT

NBF pasgemiddeldes zijn bekend. Wie zijn de Tilburgse toppers?

De NBF verwerkt alle scores van bowlers in huisleagues, kampioenschappen en toernooien in een scoreadministratie. Op basis hiervan wordt het pasgemiddelde berekend.

Het onderstaande overzicht bevat de gemiddeldes van leden over het seizoen 2016/17. Deze gemiddeldes staan op het NBF-ledenpas van het seizoen 2017/18.

Sinds 1 oktober 2014 worden er géén fysieke ledenpassen meer verstrekt door de NBF (NB: alleen nog tegen betaling blijft dit mogelijk).

Echter: wilt u altijd uw ledenpas bij de hand hebben en deze nooit meer kwijt raken? Uw NBF-ledenpas is nu beschikbaar als download via Mijn NBF. Op deze manier raakt u uw ledenpas nooit meer kwijt en heeft u deze – via uw telefoon, laptop of tablet – altijd bij u.