Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Inschrijven

Binnenkort bij BVT
  

Bowling Vereniging Tilburg speelt komende seizoenen in nieuwe eigen ontworpen verenigingsshirts.

Het bestuur van Bowling Vereniging Tilburg heeft het nieuwe kwalitatief hoogwaardige ‘dye-sublimation’ verenigingsshirt onthuld voor het komende seizoen 2017-2018 en de seizoenen daarop. Aan de onderkant pronkt de kermerkende skyline van Tilburg, de stad waar wij de bowlingsport beoefenen. Op de voor- en achterzijde staat prominent ons nieuwe verenigingslogo inclusief jaartal oprichting afgebeeld. De kleuren van het nieuwe verenigingslogo zijn tevens verwerkt in het shirt wat een samenhangend geheel geeft. Op de mouwen van het verenigingsshirt staan logo’s van Dolfijn Bowling en Kegel Training Center Europe weergegeven, welke wij als vereniging een warm hart toe dragen.

Het verenigingsshirt zal door jeugdleden worden gedragen op de door de BVT en NBF georganiseerde competities en/of toernooien en door seniorleden die voor Tilburg uitkomen in de Ton Zandboer Cup en/of Stedenontmoeting.

Het bestuur streeft naar het nog verder verbeteren van de uniformiteit en het clubgevoel. Het bestuur hoopt dat het nieuwe verenigingsshirt hier een positieve bijdrage aan zal leveren.

RIFT BVT2017