Lisanne Breeschoten en Jord van Weeren zijn op 30 april j.l. Verenigingskampioen 2017 van de Bowling Vereniging Tilburg geworden.

Voor Lisanne was het de vierde keer op rij dat ze het kampioenschap bij de dames won. Na 10 games had ze 562 pins meer dan jeugdspeler Manon Husslage, die tweede werd.

Jord van Weeren was bij de heren een terechte kampioen met een toernooigemiddelde van liefst 244,80. Hij leidde het klassement al na de voorronde en breidde zijn voorsprong alleen maar uit. Youri Fens, die tweede werd, kon helaas aan zijn goede spel in de voorronde geen vervolg geven. Hetzelfde gold voor jeugdspeler Bart van Beers, ook hij kon de scores van Jord niet bijbenen. Bart werd derde op 9 pins (2302) achterstand van Youri (2311).

bvt kampioenen 2017Perfect game
Jonathan Bremo wist in zijn laatste game van de finale een 300-game op het scorebord te zetten, wat hem een bijzonder sportresultaat oplevert.

Klik hier voor de uitslagen!

Jeugd
In de maand april zijn ook de Tilburgse Kampioenschappen Jeugd gehouden. Waar het Manon Husslage niet bij de senioren lukte, mocht ze zich wel bij de jeugd meisjes tot Verenigingskampioen kronen.

Ronan van der Loo was bij de jeugd oppermachtig met een toernooigemiddelde van 238,00 over 9 games, wat hem bij de jongens Verenigingskampioen maakte. Bart van Beers werd tweede gevolgd door Mitchell de Brouwer die derde werd.