Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Inschrijven

Binnenkort bij BVT
  

dolfijn render logo 200Op 25 maart 2016 werd Dolfijn Bowling aan de Ringbaan-Oost volledig verwoest door een brand. Dit was een gigantische klap voor ondernemersfamilie Dol en leden van de Bowling Vereniging Tilburg. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en kijken we uit naar de bouw van een spiksplinternieuw bowlingcentrum, welke reeds is gestart.

Opening

De verwachting, of anders gezegd de hoop, was dat Dolfijn Bowling voor het wedstrijdseizoen haar deuren kon openen. Helaas heeft de directie van Dolfijn Bowling het bestuur medegedeeld dat dit een te positieve inschatting was.

Naar verwachting wordt het pand medio oktober 2017 opgeleverd door de opdrachtnemer. Na vrijgave pand kan Dolfijn Bowling starten met de inrichting van het bowlingcentrum, waaronder het installeren van machines, bowlingbanen, meubels etc. Dit betekent dat naar verwachting de opening medio november/december 2017 zal plaatsvinden.

Seizoen 2017 – 2018

Het bestuur van Bowling Vereniging Tilburg zal zich op korte termijn beraden over de ontstane situatie en met een plan/voorstel komen met hoe we als vereniging het nieuwe wedstrijdseizoen gaan aanvliegen. Dit zal in goed overleg gaan met de directie van Dolfijn Bowling.

Wil je de ontwikkelingen in de gaten blijven houden? Zorg dan dat je Dolfijn Bowling volgt op Facebook en check regelmatig de verenigingswebsite.